Annons
Annons

STEAMER

Härnere grillas det oerhört ofta, kanske inte alltid så hälsosamt och ofta alldeles för ofta rött kött. Igår när vi var ute handlade sprang vi på en ångkokare. Jag har en i Sverige och använder den faktiskt ganska ofta, eftersom det för det första är superenkelt och dessutom hälsosamt. Man kan förstås ångkoka i en vanlig kastrull också.

Annons

Down here we bbq a great lot, maybe not always to healthy and often far too much meat. Yesterday when we were out shopping, we saw a steamer in the shop. We have one in Sweden and I actually use it quite a lot, firstly because it super easy but also because it is healthy. You can of course also steam in a normal pan.

Högst upp färsk baby spenat med lite olivolja och muskotnöt.

On the top level fresh baby spinach with olive oil and nutmeg.

Nästa lager: broccoli och aubergine med olivolja och Himalaya salt. Längst ner: kycklingfiléer med citron, peppar, salt och olivolja.

Next layer: broccoli and  eggplant with olive oil and Himalaya salt. Bottom layer: chicken breast with lemon, pepper, salt and olive oil.

Otroligt, men allt var klart inom 30 minuter. Grönsakerna blev supergoda i smak och lite krispiga och kycklingen var helt perfekt också. Gjorde pesto/yoghurt sås till.

It was all ready within 30 minutes. The veggies were super nice, tasty and a bit crispy and the chicken was perfect as well. Made a sauce of pesto and yoghart.

Väldigt gott i alla fall.

Very nice in any case.

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar