Annons

ALLA FÖRTJÄNAR ETT LEENDE

Idag har jag börjat jobba lite igen. Jag fick ett tolkuppdrag på häktet i Flemingsberg. Verkligen en stor kontrast mot babylyckan i lägenheten. Det är tufft att sitta häktad med restriktioner. som tolk är man opartisk och man är på plats att tolka och göra kommunikation möjlig mellan personer som inte talar samma språk.

Annons

Today I have started to work again. I had an assignment for a person in detention in Flemingsberg. It a very big contrast compared to the baby joy in the apartment. It is tough to be in detention with restrictions, as an interpreter you are impartial and owns task is to interpret and make communication possible between people that don’t speak the same language.

Jag njuter av vackra Stockholm, det känns som våren har kommit. Jag måste att tagit med mig solen från Afrika.

I am enjoying beautiful Stockholm and it feels that spring has arrived. I must have taken the sunshine with me from Africa,

Framme vid dagens arbetsplats och jag hoppas att jag har lyckats ge någon ett leende idag.

Arrived at today’s working place and I hope that I have succeeded in giving someone a smile today.

Hemma igen hos min lilla ögonsten, som fortfarande har lite gulsot. I morgon ska vi till doktorn och se om hans värden är bättre, under tiden får han lapa lite sol. Hur söt får man bara vara?

Home again with my precious grandson, he still has a slight infant jaundice and we will go back to the hospital tomorrow to check it, meanwhile we put him in the sun. He is so unbelievable cute!

Dela på:

Annons

Laddar