Annons

Äntligen på tåget till Stockholm

Nu sitter jag på X2000 tåget till Stockholm med min räkmacka. Jag är så otroligt exalterad och kan bara inte vänta tills vi rullar in på Centralen i Stockholm. Det är ikväll exakt en vecka sedan som jag satt på flygplatsen i Johannesburg och väntade på att få komma ombord på planet till Amsterdam (lite osäkert eftersom jag var inbokad som en ensamresande 15 månaders baby).  Men det gick bra tills slut.

Annons

I am now on the fast train X2000 to Stockholm, enjoying my shrimp toast and I am so very excited, I cannot wait for the to stop at the central station in Stockholm. Tonight it is exactly a week ago that I was sitting at the airport in Johannesburg, waiting if they would allow my on board the plane (I was checked in as 15 months unaccompanied baby). Luckliy it was solved in the end.

Annons

Sista bilden innan jag åkte i september.

Idag har hela dagen på jobbet i Landskrona har känts som julafton och nu äntligen är det bara några timmar kvar tills jag får träffa Margaux, Jacob, Theo och framförallt Arnold. Om Arnold sover så väcker jag honom, eller hur. Hoppas bara att han känner igen mig efter nästan 8 veckor. Vi får väl se…

Last picture before I left in September.

Today the whole day at work in Landskrona it felt a bit like Christmas and now finally it is only a few hours until I will meet Margaux, Jacob, Theo and most of all Arnold again. In case Arnold is sleeping, I will just wake him up. I just hope he will recognise me after almost 8 weeks. We will see what happens...

 

Dela på:

Annons

Laddar