Annons

Back again

På väg till Willem och trädhuset, flyger från Stockholm via Amsterdam med KLM. Willem och jag ska träffas sent ikväll på flygplatsen i Johannesburg om allt går enligt plan. När jag var på väg ut till Arlanda kom jag på att jag har glömt min sydafrikanska telefon och min sydafrikanska wi-fi dongle hemma hos Margaux och Jacob. När man är i Europa med 4G nät överallt glömmer man lätt bort hur nätet är därnere. Dessutom har vi inget wi-fi i trädhuset förnärvarande…… Nåja vi får lösa sig på något sätt i morgon, jag kan ju alltid sätta upp ett litet kontor utanför grannens grind, koppla upp mig och jobba därifrån, haha!!

Annons

Annons

On my way to Willem and the tree house, flying from Stockholm via Amsterdam with KLM. Willem and I will meet at the airport in Johannesburg late tonight if everything will work out according to plan. When I was on my way to the airport early this morning it struck me that I had forgotten my South African phone and wi-fi dongle at Margaux and Jacob’s house. It is easy to forget such things when you’re in Europe where the 4G internet is working wherever you go. Worse is that we momentarily don’t have wi-fi in the tree house….. Well we will just have to find a solution in some way tomorrow, I can always set up my office outside the neighbour’s gate, connect myself to them and work from there, haha!

Annons

foto: Johanna Rosenlew

Efter fartfyllda veckor i Europa innehållande en flytt, ett bröllop, jobb i Tyskland , Stockholm och Örebro samt påsk i Haag och Arnolds 2-årsdag igår förstås, känns det nästan lite som att åka på semester till trädhuset. Jag ser verkligen fram emot det och kanske var det mitt undermedvetna som glömde telefonen…

After weeks in Europa with lots of things happening, a move, a wedding, work in Germany, Stockholm and Örebro as well as Easter in the Hague and Arnold’s 2 year birthday yesterday of course, it almost feels like going on holiday to the tree house. I am really looking forward to it, maybe is was my subconscious that made me forget my phone….

Annons

Som vanlig har jag endast handbagage med mig och denna gång är det helt fullt med papper som ska fixas, kontrolleras och registreras. Känner att jag knappast vill lämna huset de närmaste dagarna, bara vakna bredvid min fina man när solen går upp, lyssna på fåglarna och den porlande floden nedanför huset. Komma ikapp med alla mina papper och arbeta med Margaux AB på distans om jag nu får igång nätet (vilket jag säkert får förstås).

As usual I only have hand luggage and this time is filled with paperwork that has to be taken care of. I feel that I don’t want to leave the tree house during the coming days, just wake up beside my lovely husband when sun sets, listen to the birds and the running water of the river below the house. Work, work, work and get all paperwork sorted, work for Margaux AB if I get the wi-fi work (which I of course will sort out).

Önskar er alla en härlig söndag från den nya KLM loungen i Amsterdam. Hur mysigt med ett eget litet bås?!

Wishing you all a lovely Sunday from the new KLM lounge in Amsterdam. How very cosy to have your own compartment?!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på:

Annons

Laddar