Annons

Back in Stockholm

Bråttom hade jag tillbaka från Turin till Stockholm i lördags, framförallt när jag fick den här bilden skickad till mig.

I was in a hurry to get back from Torino to Stockholm on Saturday, especially when this picture was sent to my phone.

Annons

Jag lämnade hotellet vid halv tio och hade därmed god tid på flygplatsen, planet var dessutom försenat. Men jag har lärt mig att ta förseningar med ro och hitta på något att göra något under tiden istället för att bli irriterad.

I left my hotel at around 9.30 and had time enough at the airport, my plane was also a bit delayed. But I have by now learnt not to get upset about delays and just to find something useful to do in the meantime.

Annons

Här ser ni att reservdelen som saknades nu har levererats och att den tomma kartongen står där under planet. Snart är det klart!

Here you can see that the missing spare part now has been delivered and that the empty box is beneath the aircraft, Soon it will all be fixed!

Jag sprang ner till Arlanda Express och tåget stod vid perrongen…men där stod det kvar väntandes på ”grönt ljus” enligt föraren, Själv såg jag endast denna röda lampa på tåget och bestämde mig efter en dryg halvtimme att ge upp på detta ”expresståg” till city och hitta en annan lösning.

I ran down to the Arlanda Express train and the train was at the platform… but it remained there waiting for ”the green light” according to the driver. All I saw was this red light onboard the train and after a little more than half an hour I decided to leave this ”fast” train into town and to find another solution.

Annons

Som tur var är jag med i Drive Now som har bilar på Arlanda, problemet var dock att jag hade glömt min mobilladdare på tåget och att jag endast hade 9% batteri kvar. Man öppnar och stänger dessa bilar med mobilen. Jag fick i alla fall upp bilen och stängde sedan av den. När jag kom fram till stan satte jag på den och hade 3% kvar, men då hittade jag ingen parkeringen i ösregnet. Vilken resa.

Lucky for me that I am a member of the Drive Now car pool and that they have cars at the airport, the problem was now that I had forgotten my phone charger in the train and that I only had 9% left of my battery. These cars are opened and locked with the app on your phone. I managed anyhow to open the car with my phone. When I arrived in town I had 3% left, but then I couldn’t find a parking place in the pouring rain. What a journey,

Men jag till slut kom jag fram helt genomblöt hem till Margaux och Jacob och fick gulla lite med lille Arnold igen.

But I made it home to Margaux and Jacob in the end soaked wet though and I was happy to play with little Arnold again,

På söndagen tog vi det lugnt hemma, tog en skön promenad och drack god juice i Mood Gallerian.

On Sunday we relaxed, took a nice walk and had a juice in Mood Shopping Center. Cheers!

 

Dela på:

Annons

Laddar