Annons

BACK TO THE NETHERLANDS

Vår relation består av många ”hellos & goodbyes” som sagt. En mysig lunch tillsammans innan jag tar bilen till flygplatsen i Johannesburg för att flyga till Amsterdam.

Our relationship consists of ”many hellos and goodbyes”. A cosy lunch together before I take the car to the airport in Johannesburg to fly off to Amsterdam.

Annons

Min gode väns Anns Coffeeshop at Green Leaves levererar som alltid.

My dear friend Ann’s Coffeeshop at Green Leaves never disappoints us.

Jag  kommer att sakna alla dessa vänliga leende ansikten.

I will miss all these friendly smiling faces.

…och vår vackra flod.

…and our beautiful river

Sedan var det lite trångt på KLM planet. Jag var tvungen att ta en bild på min grannes armbåge som jag i dryga 11 timmar hade på mitt säte. Hur är det tänkt egentligen, ska man dela på armstödet eller vilken regel gäller??? Det kanske skulle finnas två armstöd..

Then it was a bit narrow onthe KLM plane. I just had to take a pic of the person next to me, who managed to have her ellbow on my seat during the 11 hour flight. What is thought behind the armrest, who is entitled to it or have I missed something?? Maybe there should be two armrests…

Jag bestämde mig för att bara sova, inte äta något och inte bli irriterad på någon heller och det fungerade finfint. 

Framme i Amsterdam!

I decided to just sleep, not to eat or to talk to anyone and not to get annoyed with anyone and that worked out very well.

Arrived in Amsterdam!

Lite regnigt först, men så hittade jag det första vårtecknet på mammas balkong i Haag.

A bit rainy at first, but then I found the first sign of spring at my mum’s balcony in the Hague.

Dela på:

Annons

Laddar