Annons

BB STOCKHOLM ÅTERBESÖK

I natt har vi sovit så gott allihopa. Igår kväll hade Margaux bett mig att komma in med hennes mobil , som låg på laddning innan jag skulle lägga mig. När jag smög in i deras sovrum, tittade jag ner i lilla babysängen, men den var tom. Margaux sov med täcket över huvudet och Jacob sov med lillen intill sig. Sååå fint, så jag blev tårögd. Idag får jag följa med återbesök på BB Stockholm.

Annons

We all slept so nicely last night. Margaux asked me to bring her phone that was charging in the livingroom, in before I went to bed. When I carefully walked in to their room, the little crib was empty, Margaux was sleeping with the blanket over her head and Jacob ws sleeping with the little one next to him. So peaceful, it brought tears into my eyes. Today I will drive them to the hospital , BB Stickholm for a check up.

Everything was just fine. Happy Baby Boy!

Han verkar oberörd och barnmorskan supernöjd med alla värden och imponerad av mamma M.

He doesn’t seem to care much and the midwife was super happy with all the results and impressed by mum M.

Lite mer mat innan bilfärden hem igen.

A bit of feeding before we drive home again.

Dela på:

Annons

Laddar