Annons

Bildbomb från en vecka sedan

foto: Johanna Rosenlew

Redan en vecka sedan vi fick vara med på ett helt otroligt bröllop av två helt underbara personer.

It is already a week ago we attended an incredible wedding between to very lovely people.

Annons

Jag började bröllopsdagen med en frukost med min bror Theo som hade kommit över från Amsterdam med sin familj. Vi pratar med varandra per telefon ganska ofta men hinner inte träffas så mycket som jag skulle önska. Så därför passade jag på att börja bröllopshelgen med en frukost på Bank hotell, en superbra frukost för övrigt och prisvärd tycker jag. Eftersom jag inte är i Stockholm så ofta, hade jag helt missat detta fina nya hotell.

Annons

I started the wedding day with having breakfast with my brother Theo, who had just arrived with his family from Amsterdam. We do speak a lot on the phone, but we don’t meet as often I wish we could. That is why I took the opportunity to have breakfast with him on the morning of the wedding at Bank hotel, a super nice breakfast by the way and really worth trying. As I am not in Stockholm that often, I had completely missed this lovely new hotel.

Därefter bar det av till min gode vän och ”hår hemlighet” Rod på Rod & Co på Kungsholmen för att fixa håret inför den stora dagen.

After that I was off to my good friend and ”hair secret” Rod at Rod & Co at Kungsholmen to get my hair fixed for the wedding.

A quick fix för ögonfransarna hos bästa Tifony på Sundhetskompaniet på Kungsholmen, gick verkligen all-in inför dotterns bröllop, haha! Och varför inte?

Annons

A quick fix of the lashes by best Tifony at Sundhetskompaniet at Kungsholmen, I really went all-in for my daughter’s wedding, haha! And why not?

För efter det få en fantastisk sminkning av Felicia Kjellgren. Hon är otrolig! Jag är verkligen urusel på att sminka mig och använder aldrig foundation och rouge och sådant. Tror jag borde gå en kurs någon gång kanske…

To end it all to be fixed up by the make-up artist Felicia Kjellgren, she is fantastic! I am really bad myself and I never use foundation or rouge, simply because I don’t know how. Maybe I should do course at some point..

På med dressen och jag kände mig helt redo att ta bussen till Hesselby Slott.

Annons

On with the dress and I felt ready to get on the bus to Hesselby Slott.

foto: Johanna Rosenlew

Framme, flankerad av mina två underbara män i livet!

Arrived, flanked by the two wonderful men in my life!

 

Annons
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar