Annons

Farewell

Facetime med Arnold. Jag älskar att ”prata” med honom vare morgon och inbillar mig att vi verkligen kommunicerar, hur söt får man vara? Sedan tog vi en Uber till Heathrow.

När vi kom till Sky Team loungen på Heathrow erbjöd de i samarbete med Clarins en ansiktsbehandling. En fördel med allt flygande är förstås att man har tillgång till loungerna på flygplatserna. Jag tackade omedelbart ja!

Annons

Jätteskönt och lyckades även få ihop en selfie medan jag blundar och låtsas koppla av.

Lite lunch som även den var en positiv överraskning i väntan på boarding. Nu flyger Willem och jag till Paris där vi vägar skils åt. Jag fortsätter efter Paris till Stockholm och han flyger ner till Sydafrika. Vi är vana med alla dessa avsked och jag tror att man till och med tar vara på tiden tillsammans mer när man inte bor ihop varje dag på året.

But I will miss you !!

Dela på:

Annons

Laddar