Annons
Annons

CHOKLAD

 IMG_8549Nu är vi på väg till vårt Midsommarfirande, vet inte vad jag ska ha på mig, men fick ett ryck och bakade en chokladefterrätt med blåbär som är både glutenfri och sockerfri! Woohoo!

Now we are on our way to celebrate the longest day of the year, Midsummer, don’t know what to wear yet, but baked a chocolate/blueberry desert, this one is both glutenfree and sugarfree! Wooohhooo!IMG_8541

Fyra ägg, vispa äggvitan och vispa sedan äggulorna med blåbären.

Annons

Sedan smälter man 85% mörk choklad au bain marie (600 gram). Blanda ihop allt med några hackade valnötter och sedan in i ugnen i 180 grader i 10-15 minuter.

Four eggs, mix the egg white and then you mix the yolks with the blueberries. Then you melt the 85% dark chocolate au bain marie (600 gram). Mix it all, add some walnuts and bake in 180 degrees for 10-15 minutes.

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar