Annons

Congrats my son

Att vara långt ifrån varandra känns lite jobbigt ibland, som idag hade jag gärna velat krama om min Theo på hans födelsedag. Men det får bli en virtuell kram istället.

To be far away from each other can be it a bit tough at times, like today I would have loved to give you a big hug Theo on your birthday. Giving you a virtual one instead.

Annons

Å andra sidan har jag vuxit upp med att ha mina kära släktingar i andra länder och världsdelar och jag tror inte att jag har bott i samma land som min släkt sedan på 80-talet. Men det är väl så det ser ut idag för många och egentligen spelar avstånd väl inte någon roll, det finns många som inte träffar sina släktingar fastän de bor i samma stad.

Annons

On the other side I did grow up with having my relatives in other countries and on other continents, I actually don’t think that I have lived in the same country as my relatives since the eighties. But that is probably the way it looks for many of us nowadays. Although living in the same town of course does not mean that you meet more often.

Dessutom tar man vara på dagarna man har tillsammans mer och hittar på massor med kul saker, som här en galen tur på Zambezi floden tillsammans.

My feeling is that when we finally meet we appreciate it even more, like here when we paddled down the Zambezi river.

Dela på:

Annons

Laddar