Annons
Annons

Det här är Eveline

Eveline

Jag pendlar mellan Europa och Afrika och trivs alldeles perfekt med det. I Afrika arbetar min man och jag med olika projekt inom naturskydd och välgörenhet, projekt som kan göra världen lite bättre. I Europa arbetar jag som tolk och översättare. På så sätt blir livet blir aldrig tråkigt! Jag har två underbara vuxna barn Theo och Margaux och fyra härliga bonusbarn och sammanlagt har min man och jag har sex barn och nio barnbarn till på tre kontinenter, i åldrarna 0-49 år. Jag är gift med mannen i mitt liv sedan ett antal år tillbaka och vi gör fantastiska resor tillsammans och när vi inte resor bor vi i träd huset i Northwest Province eller nere vid stranden i Western Cape i Sydafrika, om vi inte är i Stockholm förstås. Min blogg handlar om liv mitt liv, familjen, om kärlek och omtanke, resor, välgörenhetsprojekt, mat, glädje och mycket mycket mer som gör livet glatt och så värt att leva. Jag älskar när ni kommenterar bloggen.

Kontaktinfo för samarbeten: [email protected]


Annons