Annons

DRAKFRUKT – DRAGON FRUIT

   IMG_7336Igår när jag var ute och handlade grönsaker, sprang jag på den här frukten. Jag har aldrig en sett en sådan vacker frukt och tänkte att jag bara måste köpa en i alla fall och testa hur den smakar.  Enligt damen i fruktdisken är det en drakfrukt och odlas de i the Western Cape.

Annons

Frukten ser lika spännande och vacker ut som namnet

Yesterday when I was shopping, I found this fruit.I have never seen a more beautiful fruit and thought that I just have to buy one to test. They lady in the shop informed me it is a Dragon Fruit and they are grown in the Western Cape. Very exciting to me, the name as well as the colour.IMG_7338Förvånad blev jag när jag delade på denna mjuka frukt, den ser ut som en chia pudding och smakar som en blandning av kiwi och melon. Den måste vara otroligt hälsosam.

I was surprised when I cut the fruit into two, it looks like a Chia pudding and tastes like kiwi and melon. It must be very healthy!IMG_7342

Så god!  Ska tillbaka och köpa fler idag!  – So nice! Will go back and buy more of them today!

Dela på:

Annons

Laddar