Annons

En dag på stranden

På långfredagen flög Willem och jag till Nederländerna för att tillbringa påsken med mina föräldrar i Haag. Jag har aldrig i mitt liv brytt mig om högtider och födelsedagar. Livet är för kort för att haka upp sig på datum, bättre att göra det bästa av varje dag och njuta av att man får de man älskar omkring sig och att vara tacksam över att man är frisk. Det låter lite klyschigt, men jag menar det från djupet av mitt hjärta.

Annons

Good Friday Willem and I flew to the Netherlands to spend Easter with my parents in the Hague. I have never in my life cared much about birthdays and holidays like Easter, Christmas etc. Life is too short to focus on these things, better to make the best of each day and enjoy having the people you love around you and appreciate being healthy. It sounds a bit like cliché, but I do mean it from the bottom of my heart.

Jag föddes endast ett par hundra meter från denna plats och betyder alltid något lite extra för mig.

Annons

I was born just a few hundreds of meters of this spot and it always has a special meaning to me.

 

 

 

Dela på:

Annons

Laddar