Annons

Fixat och klart

Nu har jag städat och putsat upp vårt lilla hem, packat väskan och är redo att påbörja vår resa ner till Sydafrika via Amsterdam och Krakow.

I have now cleaned and fixed up our little home, packed my bag and am ready to start the trip down to South Africa via Amsterdam and Krakow.

Annons

Lyckats med att få med det jag tror att jag kommer att behöva i endast en handbagage väska som alltid. Adapters, kablar, laddare, krämer och sådant i 100 ml förpackningar. Några par skor som jag tror att jag inte kan leva utan, haha!

Managed to pack all that I think I might need in my handluggage bag as always. Adapters, cables, chargers, different creams and stuff in 100 ml packages. Some shoes that I don’t think I can live without, haha!

Packat och klar! Oops min handväska ser större ut än mitt handbagage.

Ready to go! Oops my handbag seems to be bigger than my handluggage.

 

Dela på:

Kommentarer till “Fixat och klart”

  1. Chris Berglund skriver: 18 september, 2018

    what a Lovely Blue little Home!!!! enjoy!


Annons

Laddar