Annons

Flytthjälp på väg

Efter att ha landat i tid på flygplatsen i Amsterdam, väntar jag nu på min flight till Stockholm. Planet var helt fullt, men konstigt nog bryr jag mig inte så mycket om sånt. Jag sätter mig på min fönsterplats, sätter i lurarna i öronen för att lyssna på min bok, ser till att jag har vatten och somnar faktiskt innan planet lyfter vid 23.00 tiden i Johannesburg. Jag har ingen aning om hur personen som satt bredvid i nästan 11 timmar ens ser ut… Vaknar vid 7.30, tar en kaffe och en yoghurt och tittar ut på molnen och på landskapet nedanför.

Annons

After landing on time at the airport in Amsterdam, I am now waiting for my flight to Stockholm. The plane was completely full, but strangely enough that doesn’t bother me at all. I just sit down on my window seat, put on my headset on to listen to my book, get myself enough water and actually fall asleep before take-off at 23.00 in Johannesburg. I wouldn’t even recognise the person that sat next to me for almost 11 hours.. I woke up at 7.30, had a coffee and a yoghurt and looked out at the clouds and landscape below.

Annons

 

Har precis tagit en dusch i loungen och är ganska stolt att jag igen lyckades att resa med endast handbagage igen. Jag ska stanna i Europa i 28 dagar, ska vara flytthjälp, vara brudens mor, tolka både i Stockholm och i Italien samt fira mitt barnbarns Arnolds 2-årsdag. Vad det gäller packningen är skorna egentligen det största problemet och sen blir det många svarta plagg, haha!

I have just had a shower in the lounge and I am proud of myself that I again managed to fly with handluggage only. I am staying for 28 days in Europe, I will be assisting a move, will be the mother of the bride, will be interpreting both in Stockholm and in Italy and celebrate my grandson’s 2nd birthday.  Packing my shoes is actually the biggest problem and for the rest most of my clothes are black, haha!

Annons

Härligt att snart träffa barnen igen och ännu härligare att de nu är två underbara vuxna personer! (Lånat den här bilden från 1992 från Margaux’ blogg).

Wonderful to soon meet the kids again and even more wonderful that they now are to wonderful grown-ups! (Borrowed this pic from 1992 from Margaux’ blog).

 

Annons
Dela på:

Annons

Laddar