Annons

Från min balkong

På min balkong med utsikt över Indiska Oceanen tröttnar jag aldrig. Här kan man tala om väder, från att det är vindstilla, 28 grader och turkosblått vatten kan det slå om till hårda vindar, vackra svarta moln och havet blir vit av skum. Jag sitter mestadels och arbetar häruppe i rummet med balkongen och tar  jag en paus går vi ner och tar i dopp i havet.

Annons

I never get tired of the view on my balcony over Indian Ocean. We can have all kind of weather and it changes quickly from warm light winds and 28 degrees, turquois blue water, it can change to black clouds, rain, strong winds and an ocean full white froth on top if the high waves. I usually sit and work in the room with the balcony upstairs and when it’s time for a break a walk down to the beach for a swim.

Good morning sunshine! Ha en underbar helg, nu ska jag försöka hitta bilder från Elle galan på nätet!

Good morning sunhine! Have a great weekend, I’m now going online to find pictures of last nights Elle Gala in Stockholm.

 

 

 

Dela på:

Annons

Laddar