Annons

Full Kaos

Full Kaos. Nej då, det var det inte. Men lille Arnold är tydligen i något som kallas fas 4 och han går numera under namnet full kaos.  Vi hade inga faser att hänvisa till när barnen var små, nu kan man på en app exakt läsa sig till hur barnen kommer att bete sig just idag. Smart ju!

Annons

Medan Margaux och vackra Amanda Schulman pratade på uppe på scenen på Lindex stora Baby Shower i Göteborg, gick Arnold och jag runt i butiken i några timmar. Eventet var verkligen välorganiserat och babykollektionen var både fin, rolig och smart, dessutom producerat på ett hållbart sätt. Jag gillar när det inte är så uppdelat i pojk- och flickkollektioner. Det fanns massor med roliga saker att göra förutom att handla kläder. Man kunde till och med tatuera sig på plats.

Annons

Arnold trivdes bäst på blöjbytesstationen och fick också många fina presenter av gulliga tjejer som följer Margauxs blogg. Han ser riktigt nöjd ut.

När allt var över fick vi lite tid att fira och ha det riktigt bra på Hotel Pigalles underbara restaurang. Här blir man omhändertagen på allra bästa sätt.

Till slut lite mys uppe på rummet innan vi alla tre somnade som stockar. Tidigt i säng för att vara pigga för att orka med resan tillbaka till Stockholm, dessutom hade jag lovat att ta hand om Arnold hela natten, då Margaux och Jacob ska ut för första gången tillsammans sedan de blev föräldrar.

Annons

Härlig frukost på Pigalle.

Yes, han somnade om några minuter och solen skiner igen!

Här ser det avslappnat ut på tåget, men det är bara en illusion… Jag hade kollat upp allt beträffande tågbiljetterna och våra sittplatser på tåget vid frukosten redan och tyckte att jag hade full koll. Vi stod på perrongen en dryg halvtimme innan de öppnade tågdörrarna, bara för att vara säkra på att få plats med allt. Ja, vi var först ombord, Arnold skrek som en stucken gris och vi var båda svettiga när vi äntligen hade hittat våra stolar och fått underredet och alla tillbehör på plats. Då kom det fram en dam till oss som förklarade att vi satt på hennes plats. Det visade sig att vi satt i vagn 3 istället för vagn 7, dessutom är det en tyst vagn. Hur jag än försökte få dessa personer att byta plats med oss och förklara att vår baby är ganska tyst av sig, så var vi tvungna vi flytta på oss och på alla våra prylar. Som tur är fanns det en hjälpsam herre (som antagligen såg fram emot en tyst resa) som hjälpte oss att flytta 4 vagnar. TACK! Skönt att vara tillbaka i Stockholm efter 24 hektiska timmar i Götet. Puuhhh!

Dela på:

Annons

Laddar