Annons

Fyra generationer

Vi lyckades samla hela gänget barn, barnbarn och barnbarnsbarn till gammelmorfars 91-årsdag och det blev så livat att jag knappt hann ta några bilder. Willem och jag fångades i alla fall på en bild innan vi alla hittade rätt transport till klubbhuset på golfbanan i Wassenaar. Min pappa spelar nämligen fortfarande golf tre gånger i veckan och därför var golfklubben ett självklart val för kvällen, inte dåligt när man är över 90 år.

Annons

Jag undrar om vi i vår generation kommer att vara lika pigga eller om vi överhuvud taget blir så gamla med tanke på dagens tempo?

Många fina tal, men det finaste talet höll barnbarnsbarnet Sophia 8 år i vacker prinsessklänning. Hon påpekade att nu bara var 9 år kvar till 100 år….och tiden går ju så fort.

Annons

Tårtan hade han fixat själv för att vara på den säkra sidan att det skulle bli hans favorittårta, eftersom han känner sig som 19 och hade bett dem att dekorera den med ”Hurra 19”. Yngste festfiraren Arnold tycker den ser bra ut, det är 91 år mellan honom och gammelmorfar.

Som avslutning på denna fullspäckade helg åkte vi ner till Scheveningen stranden för att äta middag på Hart Beach Club. Scheveningen är verkligen något som jag rekommenderar, stranden är bred och det är fullt med mysiga små restauranger. Underbart!

Hur gott ser det här ut??

Margaux och jag spelade in en video på över en halvtimme med mina föräldrar, Margaux intervjuar om hur det var att växa upp i Haag under andra världskriget. Otroligt hur mycket de hade att berätta och många saker som till och med jag aldrig hade hört innan. Det är en fantastisk idé att låta den äldsta generationen berätta om sitt liv på film för att visa för kommande generationer!

Dags att säga hejdå..IGEN….två pigga 91-åringar, tacksam så länge det varar <3

 

Dela på:

Annons

Laddar