Annons

Garden Route – my own

Det är nästan lite overkligt att vara på denna vackra plats samtidigt som vansinnes dådet som begicks i Las Vegas. Mitt hjärta är i Las Vegas med alla drabbade, deras familjer och vänner.

It is almost a bit unreal to be in this fabulous place, while hearing the horrible news about what has happened in Las Vegas. Sending love to all of the Las Vegas families and friends affected. My heart is with them. 

Annons

 

 

Jag sitter här i Stilbaai och sköter tolkningen per telefonen, översätter och bokför. Kan man ha det bättre?

 I am here in Stilbaai working on interpreting on the phone, translating and doing some bookkeeping. Can it be better?

Annons

Mellan varven tar vi härliga promenader och badar lite, vattnet är fortfarande lite kallt, omkring 18 grader, ungefär som hemma. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag faktiskt bor här och kan jobba härifrån. Men jag kan lova att jag njuter.

Between work, we take long walks and swim a bit, the water is still quite cool, around 18 degrees, just like home. I still cannot believe that I actually live here and  can work from here, but I promise you that I love it.

Jag kan aldrig få nog av de vackra färgerna och formerna som naturen bjuder på.

I can never get enough of the colours and shapes that nature presents.

Dela på:

Annons

Laddar