Annons

Great Fosters

Jag har alltid velat bo på ett slott liknande ställe i England, precis som i Downton Abbey. Det här hotellet hittade jag på nätet när jag letade efter hotell nära Heathrow flygplats för vår sista natt i England.

Annons

Efter dryga tre timmar, tre olika tåg en bit i mitten med tunnelbanan samt två korta taxiresor kom vi fram till Great Fosters i Egham från Cambridge. Hotellet ligger endast 12 kilometer från Heathrow och nära M25. Praktiskt och mycket roligare än de flesta hotellen på flygplatsen.

Underbara rum och ett härligt sätt att spendera kvalitetstid tillsammans innan vi skils åt i några veckor. Började med lite te.

Så mycket roligare och en tryggare känsla att vara utanför London, dessutom är det skönt slippa trafiken och alla tusentals turister. Det serveras Afternoon tea hela eftermiddagen, vi skippade dock detta och tog en skön promenad i den vackra parken istället.

Grönt, fuktigt och varmt.

Ett glas bubbel i trädgården efter promenaden, jag föreställer mig hur livet var här för 100 år sedan, medan jag i bakgrunden hör jag bruset från bilarna på M25 motorvägen….och jag ser flygplanen lyfta från Heathrow…

På kvällen bokade vi ett bord för två……

 

Dela på:

Annons

Laddar