Annons

HAAG MED 90-ÅRINGARNA

Nu har vi varit i Haag i över en vecka och det känns att tiden går ännu fortare när man inte gör någonting…. Okej, ingenting är väl inte riktigt sant. Vi bor hos mina 90-åriga friska föräldrar och jag lever helt och hållet enligt deras tempo.

Annons

Det blir mycket kaffe och tedrickande och många kära stunder.  Först och främst är jag oerhört tacksam att få ha mina föräldrar kvar och jag försöker verkligen hälsa på dem så ofta jag bara hinner mellan mina resor från Sydafrika till Sverige. Oftast blir det 1 till 3 nätter år gången, vilket är ömsesidigt ganska lagom. Men nu genom omständigheter blev det 10 dagar.

Mamma har inte riktigt koll matlagning längre och då har pappa bestämt att vi äter ute varje dag.  Uppskattat när man är i Haag som är fullt av mysiga restauranger som serverar god mat. Varför inte när man har lagat mat i drygt 70 år, dags för pension!Vi har bland annat ätit i hamnen i Scheveningen, något man inte får missa när man besöker Haag.

En annan favorit (mammas framförallt) är hasselnötsbakelse på ‘t Goude Hooft i centrum. Det är tur att man promenerar mellan ställena… ,D

Igår hann vi med lite kultur också och jag kände mig som en riktig turist in min födelsestad, men det finns verkligen många intressanta statyer att titta på.

Den dagen avslutades på La Liguria, Haags allra bästa italienska restaurang med underbar trädgård,

Men det man gör mest är att spela spel, har försöker mamma dricka mig under bordet med sin Pellegrino. Haha!! Det är underbart att kunna ta sig tid och njuta av sina föräldrar när man själv till med är mormor nu för tiden. Kram på er!

Dela på:

Annons

Laddar