Annons

HUR MYCKET KAN MAN ÄLSKA

Kärlek är ett vitt begrepp. Själv upplevde jag sann kärlek för första gången, när jag fick mitt första barn Theo. Jag hade aldrig trott att man kunde älska en annan människa så villkorslöst. När jag blev gravid igen var jag orolig att jag inte skulle kunna älska nästa barn lika mycket, jag trodde att kärleken inte skulle räcka till. Men underligt nog upplevde jag samma sak med Margaux som med Theo, villkorslös kärlek. Man är beredd att gå igenom elden för sina barn och tur är väl det för mänskligheten överlevnad.

Annons

Annons

Livet känns härligt när barnen har vuxit upp och har sina egna liv och det bästa jag vet är när de hälsar på oss nere i södra Afrika och stannar några veckor. MEN jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur underbart det är att få barnbarn. Det blir som kärlek gånger tusen!!

Annons

Jacob och Margauxs lille mirakel Arnold , 3 månader <3  Jag älskar livet som mormor!! Hur känner ni som har barnbarn?

Dela på:

Kommentarer till “HUR MYCKET KAN MAN ÄLSKA”

  1. Nonno skriver: 15 augusti, 2017

    Förstår dig precis. Det är hur underbart som helst med barnbarn. Är både mormor och farmor = Nonno. Fem underbara vilda barnbarn har det blivit, och vi träffar dem varje vecka! Roligt att läsa om alla era resor och livet som mormor. Och vilken söt bebis!


Annons

Laddar