Annons

I LOVE STOCKHOLM

Innan möten idag, blir det frukost på Tössebageriet. Det var evigheter sedan jag var här, men allt är sig lik. Medan jag väntar på min frukost kompis inser jag hur mycket jag älskar Stockholm. Speciellt när solen skiner och alla man möter på gatan ler och ser glada ut.

Annons

Before my meetings today I am having  breakfast at Tössebageriet. It feels like ages ago I was here last, but it all still looks the same. While waiting for my breakfast friend I realize how much I love Stockholm. Specially now when sun is shining and everone you meet in town is smiling and looking happy.

Ha en underbar fredagskväll. Själv ska jag ut på date med mannen. Härligt det ser jag fram emot! Date kvällar är underbara!

Have a lovely Friday evening. I will out on a date with my husband, Lovely. look forward to it, Date evenings are great!

Dela på:

Annons

Laddar