Annons

Jag tror nog att det blir sommar…

 

Så härligt, idag var jag ute i naturen en liten sväng tidigt på morgonen med en kaffe förstås. Tack vare min vän Chris som tog med mig i bilen till vackra Djurgården på en hundpromenad. Visserligen tog bilfärden fram och tillbaka lite längre än promenaden, men ”so what??”. Jag såg mina första vitsippor!

Annons

Wonderful, today I had a chance to be out in nature early in the morning, with a coffee of course. My good friend Chris picked me up in her car and we went for walk with the dog on Djurgården (a beautiful island in Stockholm). The drive back and forth took slightly more time than the walk itself, but ”so what??”. I spotted my first wood anemones!

Hur vackert och ett riktigt tecken på att det faktiskt kommer att bli sommar igen, någon gång framöver…

How beutiful and a true sign that we will have summer again, somewhere in the near future…..

Inte så lätt att ta bild och samtidigt hålla i koppen…haha! Glad vår på er!

Not so easy to take a picture and holding the cup at the same time… haha! Happy spring to you all!

Dela på:

Annons

Laddar