Annons

KLM STOPP I AMSTERDAM

Tja jag vet inte om jag håller med här. För att flyga med KLM från Amsterdam till Stockholm skulle jag behöva betala Euro 5431 eftersom det bara fanns business biljetter kvar och i och med som jag en biljett för hela slingan från Sydafrika måste jag uppgradera hela biljetten, även min economy flight som jag just landat med… Besviken, men kan flyga i morgon.

Annons

Well I don’t know if I agree with this slogan. To able to fly with KLM from Amsterdam to Stockholm, I would have to pay Euro 5431, because they only had business tickets. This because my whole ticket from South Africa and back has be upgraded to business, even the economy flight I just embarked from…. Disappointed, will fly tomorrow.

Annons

Bestämde mig för att ta tåget till Haag och bo hos mina föräldrar en natt. Supermysigt det också förstås.

I decided to take the train to The Hague and sleep over at my parents for a night, So nice to see them again of course,

Pappa var ute spelade golf, så mamma och jag promenerade in till stan ”t Goude Hooft” och åt lunch tillsammans som mormor och mormorsmor.

My dad was out playing golf, so my mum I walked into town to ”‘t Goude Hooft” for lunch together at grandmother and great grandmother.

Hann med att köpa en liten present till i morgon…ohh jag längtar så!

Bought a small present for tomorrow….ohh I cannot wait!

Dela på:

Annons

Laddar