Annons

LITE STÖD OCH MYCKET KÄRLEK

Idag var jag hemma hos Margaux och Arnold. Jag minns själv så väl när man var mitt i småbarns åren och min mamma men nog mest min svärmor Esther kom över för att ta hand om barnen en stund och samtidigt hjälpte till med alla möjliga saker som att tömma diskmaskinen, vika tvätten, plocka undan och mycket mera. Jag uppskattade det så otroligt mycket och är idag tacksam att jag kan ge det vidare och hjälpa till som mormor själv nu.

Annons

Today I was visiting Margaux and Arnold. I remember myself in the middle of having small kids and my mum but mostly my mother in law Esther came over and helped out with the kids and all kind of other things like emptying the dishwasher, folding the laundry, cleaning up a bit and much more. I really appreciated that so much and I am grateful today that I can do the same back and pass it on as a grandmother.

Annons

Jag älskar verkligen den här lille killen.

I truly love this little boy.

Just idag kom Margaux’s farmor Esther 93 år på besök från England för att träffa sitt yngste barnbarns lille Arnold. Helt fantastiskt vilken kvinna!

And today Margaux’ grandmother Esther 93 years old came all the way from England to meet her youngest grandchild’s little Arnold. Fantastic, what a woman!

Annons
Dela på:

Annons

Laddar