Annons

Lyx med Arnold

Idag fick vi ha lille Arnold alldeles för oss själva i nästan ett dygn. Vilken lyx! Vi började med att ta en selfie och Arnold blev lite förskräckt över att det inte blev lika snyggt som när han gör selfies med mamma, haha!

Annons

Efter det körde vi safari tema och satte på Arnold gorilladräkten och tog fram några vilda djurungar. Jag tar med några gosedjur varje gång jag reser hem från Sydafrika. Det ska bli så roligt att ta med honom och hans lille kusin i Kapstaden på resor i nationalparkerna när de är lite äldre. Men tills dess får vi leka vi safari på det här sättet.

Sedan hjälpte Arnold mig att sortera och packa kläder, han tuggade dock helst på blusarna. Jag packar inför resan till Cambridge, allt i samma handbagageväska igen, men det blir inget problem eftersom vi bara ska vara där i 4 dagar. Det ska bli spännande för jag har aldrig varit där och har hört mycket gott om staden. Vi ska i och för sig dit för möten, spännande möten, men mer om det senare.

Annons

Jag skickar regelbundet bilder till Jacob och Margaux i vår ”Arnold Mys” grupp på Whatsapp, så att de kan känna sig lugna och jag får också tillbaka meddelanden från dem med frågan om vi vill att de kommer hem. Nej då, det här går ju utmärkt och vi verkligen njuter. Jag lyckades till och med få in hela ekipaget i den minimala hissen, samt bära ner Arnold och insats (i två omgångar) en trappa. Nu när regnet är över, ska vi ut på långpromenad i solen!

Lugnt och skönt i vagnen, nu med babblare Bibbi också, som jag inte kunde låta bli att köpa. Läste för övrigt att Babblarna kommer till Skansen i slutet av månaden.

Lite mat då och då och livet känns bra, tur att mamma har pumpat.

..och lite mat till oss levererat till dörren!

Godnatt sötnos! Vi tar gärna hand om dig om mycket som helst. Lyxen med att ha barnbarn är att man kan ge allt, njuta för fullt och sedan packa väskan för att åka iväg på en mysig resa dagen efter. Ha en skön söndag, nu ska mormor sova.

Dela på:

Annons

Laddar