Annons

MÅNGA BARN – LOTS OF KIDS

DSCN0622Efter drygt två roliga veckor med 8-10 personer runt matbordet varje kväll kan jag erkänna att jag faktiskt är lite trött och har behov av att ha lite kvalitetstid med min man. Det har varit en härlig tid med bonusbarn och bonusbarnbarn, men det gör att jag också att jag saknar mina två lite extra.

Annons

Så därför denna lite galna selfie som Margaux och jag tog i jeepen i Mocambique i fjol och den glada bilden härunder.

After a little more than two really nice weeks with around 8-12 people round the dining table every night, I can say that I actually feel a bit tired and am looking forward to spend a bit of quality time with my husband. It has been a lovely time with bonus children and bonus grandchildren. But it also makes me miss my own two a little extra. That is why I looked through my photos and found this crazy selfie Margaux and took during a trip in the jeep in Mozambique and the happy photo below.-2Älskar er alla  –  Love you all

Dela på:

Annons

Laddar