Annons

Mina valkar

Jag upptäckte för en månad sedan att mina kläder började få små hål överallt. Småkryp i garderoben? Nej inte alls, men det var dem där plastgrejorna i trumman på min Electrolux tvättmaskin som hade lossnat. Nu fanns det bara vassa kanter kvar där de hade suttit….. som små knivar som river kläder och lakan. Inte så kul. Fick lära mig nu att det heter valkar!

Annons

 

Annons

Ringde till Electrolux och efter ett stund i deras telefonkö var det min tur. Vi bokade in 19 oktober på förmiddagen och jag var nöjd. Såg till att inte boka upp mig och vara hemma. Klockan 6.50 fick jag ett mejl att Electrolux reparatören hade blivit sjuk…… Trist att få en tid som man bokat en månad innan. avbokad samma dag. Jag ringde när de öppnade kundservice 7.30 och sedan återkom man att de kunde komma såsom idag lördag klockan 10.00. Ja, det är ju service i alla fall!

Gick upp i tid och duschade för att vara klar klockan 10.00, men nu är klockan snart 12.00 och ingen har kommit. Ringde precis till Electrolux som faktiskt svarar på en lördag, men de har dock ingen information om att någon ska komma idag, lovar mig  att de ska ringa upp på måndag förmiddag. MEN nu ringer dig på ringklockan….

Annons

Ja, det var en supertrevliga kille från Electrolux. Tyvärr kan maskinen inte lagas eftersom det inte går att sätta fast valkarna igen. För övrigt fungerar maskinen perfekt, bara det att den river sönder tvätten… Någon som har tips eller varit med om samma sak, medan tvätthögen bara växer.

 

Dela på:

Annons

Laddar