Annons

MITT AFRIKA DEL 1

Jag har fått många frågor om mitt liv i Afrika. Hur jag hamnade här och vad egentligen jag gör här. Svaret är enkelt:    KÄRLEK     Jag tänkte att varje vecka framåt skriva om vad vi jobbar med och våra olika projekt här i Afrika samt om mitt arbete som tolk och översättare i Europa.

Annons

Many of you have asked me about my life in Africa. How I ended up here and what I am actually doing here. The answer is easy:   LOVE    I am planning to write about our work  and our projects here in Africa every week, as well as about my work as an interpreter and translator when I am in Europe.

Annons

Jag träffade mannen i mitt liv och vi bestämde att gifta oss ganska omgående. Sedan var det frågan hur vi skulle arrangera våra liv, med tanke på att vi bor 12000 kilometer ifrån varandra, Frågor som jobb, barn, föräldrar, barnbarn, vänner, bostad och mycket mer. Men livet är väl för kort att bekymra sig för mycket om sådant. Som tur trivs våra sex barn med varandra och de ser möjligheter i att ha bonus syskon i nya länder.

I met the love of my life and we decided quite quickly to get married. Then the question arose of how to arrange our lives, living 12000 kilometers apart. Issues like work, chirldren, parents, grandchildren, friends, homes and much more. But life is too short to worry too much about this all. Luckily our six children all get along and they all see opportunities in having bonus syblings in new countries.

Annons

Här en bild från när Margaux besökte oss för första gången i Kapstaden. Såklart jag saknar Theo och Margaux massor när jag är borta under längre perioder, men å andra sidan får vi så otroligt mycket kvalitetstid när vi träffas och jag är överlycklig att Margaux kommer snart igen och att Theo tillbringar sju veckor hos oss just nu.

This pic is from when Margaux visited us for the first time in Cape Town. Of course I miss Theo and Margaux immensely, when I am away for long periods, but on the other hand we have a lot of quality time when we meet and I am overjoyed that Margaux is coming down soon again and that Theo is with us at the moment for seven weeks.

Kommande veckor kommer jag att skriva mer om vårt liv i trädhuset och i strandhuset, samt om vår resor i södra Afrika och våra projekt där. 

Stor kram och ha en härlig söndag!

In the coming weeks I will write more about how we live in our tree house and about our life on the beach as well as our travels in southern Africa working on our  various projects.

Big hug and have a wonderful Sunday!

Dela på:

Annons

Laddar