Annons

NEVER A DULL MOMENT

Det är så mysigt att få bo hos den här helt underbara lilla familjen, hemmet svämmar över av kärlek och med massor av skratt. Vad behöver man mer? (jag har lånat Margauxs bild)

Jag är imponerad över dessa fina föräldrar och jag är övertygad om att lille ”Pablo” har fått den bästa mamman och pappan man kan önska sig i hela världen. Heja Pablo! Du kommer aldrig att ha tråkigt och alltid vara oändligt älskad!

Annons

It is so cosy to sleep over at the home of this wonderful little family, a home full of love and with lots of laughter. What more can you ask for? (I borrowed Margauxs pic)

I am truly impressed by these great parents and I am convinced that little ”Pablo” has the best father and mother one can wish for in the world.  Go Pablo go, you will always be endlessy loved and you will never have a dull moment!

Annons

Men idag blir jobb istället för gulligull med den lille. Jag sitter på 6.22 tåget norrut i min nya tunna rosa sommarkappa och ser genom fönstret att den snöar utanför. Jag som har haft på mig vinterjackan sedan jag kom till Europa för en vecka sedan och varit så varm senaste veckan. Nåja jag får väl ta en stadig promenad till Tingsrätten. Haha! Ha en skön måndag!

But today there will be no cuddling as I am on way to an assigment, Sitting on the 6.22 train north i my thin new summer coat and I can see that it just has started to snow outside the window. Will take a sturdy walk to the courthouse. Haha! Have a lovely Monday!

BRRRRRRR………

Dela på:

Annons

Laddar