Annons

Nytta med nöje

Jag vet inte varför jag har slutat att lita på min väckarklocka i telefonen, antagligen för att min telefon gör lite som den vill med ljud på/ljud av eller så kanske jag har missat någon inställning sedan jag bytte till en 7:a. Hur som helst så  sov lite oroligt och var rädd att jag skulle försova mig, men det är väl så det är när man ska med flyget 6.30 eller så är det kanske åldern? Hur som helst hann jag i god tid och är nu på väg till Turin i Italien.

Annons

I Turin ska jag tolka i team med min vän och kollega Marie i några dagar, vilket jag verkligen ser fram emot. Hon och hennes partner har ett ställe i bergen inte så långt därifrån som Willem och jag besökte förra sommaren. Supermysigt med mycket vandring och ännu mer god mat. Marie är en hejare på vandring och kan i princip allt som är värt att veta om trakten. Alltid härligt att kunna förena nytta med nöje. Ge mig gärna lite tips om Turin!!

 

Dela på:

Annons

Laddar