Annons

SAD GOODBYE AND BROKEN GLASS

IMG_6359Tre generationer glada kvinnor. Så härligt att få vara tillsammans och att få vara friska.  Vi varit på stranden i Scheveningen, På vägen dit med spårvagnen åker man förbi huset där jag föddes för sådär 60 år sedan, vilket min mor bara måste säga varje gång vi passerar där.

Annons

Det är konstigt att jag endast har bott i Haag under mina första fem år, men att det ändå alltid känns som hemma för mig.

Three generations of happy women. So lovely to be together and to be healthy. We have been to the beach in Scheveningen. On the way there you pass the house where i was born some 60 years ago and my mother is always keen to  mention that. It is strange that The Hague feels so at home, while I actually only lived here my fist five years in life.IMG_6089Det är alltid lite ledsamt att säga farväl och så likadant denna gång. Saknar dig sekunden jag lämnade av er på flygplatsen!

It is always sad to say goodbye and so it was again this time. Miss you the second I dropped you guys off at the airport!IMG_6109Och då tappade jag min Iphone……ooooohhhhhh nej! Men i Nederländerna betyder det GOOD LUCK. Då så!

And then I dropped my Iphone…..ooooohhhh nooo! But in the Netherlands that means GOOD LUCK. Whatever!

IMG_6106Men tack vare Sjoerd Lachman fick jag nytt glas 15 minuter och 139 euro senare….

Ha en bra måndag!

But thanks to Sjoerd Lachman I had a new glass 15 minutes and 139 euro later….

Have a nice Monday!

Dela på:

Annons

Laddar