Annons
Annons

Say yay!

Äntligen har de kommit fram till Stilbaai efter en resa på mer än 24 timmar från kalla norden. Hela härliga gänget från Saltis, Sverige för att påbörja firandet av Marillos födelsedag! Visserligen fyller hon jämnt år i maj, men gillar man födelsedagar så finns det ju ingen anledning till att inte börja fira i tid. Jag önskar att jag var likadan för sanningen är att man bör ta vara på alla glada stunder i livet och njuta av dem för fullt i gott sällskap så länge man bara kan.

Annons

Finally they arrived to Stilbaai after a journey of mre than 24 hours from the cold climate up north. The whole lovely bunch from Saltsjöbaden, Sweden to start the celebration of Marillo’s birthday. Her birthday is only in May, but if you really love birthdays, there is no real reason not to start celebrating in time. I wish I was like that, because it is a fact that you should take every opportunity in life to enjoy the happy moments in good company as long as you ever can.

Marillo får oss alla att må gott med sin positiva inställning till livet och glada skratt. Här lär hon oss att alltid plocka skräp man ser ute i naturen. Det behövs många Marillos här i Sydafrika.

Marillo has the ability to make us all feel good with her happy ways. Here she informs us to always pick any garbage you see out in nature. We need many Marillos here in South Africa.

Efter en lugn dag vid stranden, satte vi oss alla nio i minibussen för en tur i omgivningen och råkade hitta en olivgård längs med floden Goukou. Efter en tvärnit hamnade vi på en spontan oliv och olivolja provning hos Kleinkloof.

After a lazy day by the beach, the nine of us pushed ourselves into the mini bus for a tour of the environment and we just happened to end up at an Olive Farm along the Goukou river. We quickly turned off and enjoyed a spontanious oliv and oliv oil tasting at Kleinkloof.

Jag älskar deras burkar!

I love their tins!

Sedan blev det middag på Anchor Restaurant i hamnen här i Stilbaai. Hur gott? Några av oss insisterade på att grilla lamskotletter när vi kom hem, men som tur var hade jag redan gömt dem i frysen, haha!

After that a dinner at the Anchor Restaraurant in the harbour here in Stilbaai. How nice? Although some of us still wanted BBQ lamb chops when we got home, but luckily I had already hidden them in the feezer, haha!

Dags att vila lite, i morgon blir det fullt ös…. vi ska på safari! In i minibussen igen.

Time to rest a bit, tomorrow will be an exciting day… we’re going on safari! Into the mini bus again.

 

 

 

(89)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar