Annons
Annonssamarbete med Kronans Apotek

Snabbvisit i Stockholm

Det är alltid underbart att komma hem till Stockholm en sväng. När jag packar min lilla väska nere i Sydafrika är det svårt att tänka sig att man verkligen kommer att frysa om inte har med sig varma tröjor, strumpor, långbyxor och sådant. Som tur har Margaux en hel del varma avdankade ytterplagg som jag alltid kan låna. Härligt att träffa barnen och framförallt att ha kvalitetstid med Arnold. Det är märkligt hur man prioriterar barnbarn tid över tid med barnbarnen. Antagligen för att de utvecklas så snabbt, vi vuxna står ju stilla. Fast det är väl inte heller riktigt sant förstås. Just därför passade jag på att beställa produkter som jag behöver ”för att inte förändras/åldras för snabbt”, haha! Praktiskt hade jag redan innan beställt det jag ville köpa hos Kronans Apotek och passade på att hämta ut mitt paket på Sankt Eriksgatan i Stockholm nära hem.

Jag passade samtidigt på att kontrollera blodtrycket på plats på Sankt Eriksgatan på Kungsholmen. Var dock lite orolig att det skulle vara skyhögt med tanke på att jag hade sprungit runt som en galning och utfört massvis med ärenden under hela förmiddagen. Men lyckligtvis var allt i sin ordning!

Jag passade även på att få lite rådgivning om olika kosttillskott på plats och handlade då lite mer….. Man kan även rådfråga en farmaceut online, hur bra som helst när man inte har tid att besöka Kronan.

Multivitamin för kvinnor som är lite äldre (Kvinna 50+). Jag gillar verkligen när man tillverkar speciellt för kvinnor, det är ju stor skillnad på vad vi behöver som tillskott! Dessutom passade jag på köpa ACO’s Rescue Mist, helt underbart att ha på planet och känna sig fräsch.

Supernöjd med att jag fick allt supersnabbt levererat och dessutom till bra priser, var det sedan bara att försöka pressa ner allt i min lilla resväska. Jag fick ner allt med blev tvungen till att checka in väskan på flyget denna gång eftersom jag hade handlat en del större förpackningar. Men vad gör väl det när man får hem det man verkligen vill ha? Ni hittar det jag köpte här. Vill ni också handla smidigt kan ni använda min rabattkod: EVELINE20

Rabattkoden EVELINE20 ger 20% rabatt på ett helt köp vid köp av 300 kr. Gäller ej receptfria eller receptbelagda läkemedel. Gäller tom 7/4-2019.

Gå in på Kronans hemsida och shoppa loss, det gjorde jag!

Dela på:

Annons

Laddar