Annons

Snart är det fest

 

Man kan inte undgå att man befinner sig i cykellandet. Hur kul är inte den här röda cykeln, som stod parkerad vid övergångsstället. Typiskt Holland!

Njuter av en lugn, nåja kanske inte så lugnt hela tiden när vi är 6 personer som sover över hos mina 91-åriga föräldrar. Men jag tycker att man tar vara på tiden bättre när man bor under samma tak. Det finns alltid en hjälpande hand,  med matlagningen, med lite babypassning och mycket mera. Jag gömde mig på röda soffan med Arnold en stund.

Annons

Margaux och jag passade på att gå till Hervé frisören här i Haag och göra oss fina till födelsedagsfesten ikväll. Arnold hängde med och han älskar ljudet av hårtorken. Men nu är vi redo för fira morfar i alla fall. Kul med släktkalas. Ha en skön lördag!

Dela på:

Annons

Laddar