Annons

Stockholm-Cambridge och lite gnäll

Söndagsmorgon, solen skiner och vi är på väg till Cambridge för att träffa organisation UNEP. Det här mötet har skjutits upp flera gånger på grund av att Willems visum blev försenat. MEN nu äntligen blir det av. Eftersom vi var tvungna att boka om våra biljetter i juli från Amsterdam till London, flög vi från Stockholm till London via Amsterdam denna gång.

Annons

Det var tänkt att äta frukost i Aurore loungen i terminal 2 på Arlanda, men där man städas det tydligen inte mellan lördag och söndag, När jag gick på toaletten vågade jag inte ens ta i handtaget. Fy så vidrigt. Men med några servetter och lite flytande tvål städade vi lite runt omkring där vi satt i alla fall.

Annons

Personalen bad om ursäkt och var medvetna om problemet…. men vad hjälper det?

Det blev långa väntetider denna söndag, men har lärt mig att ta vara på väntetider. Egentligen är vi människor lite knäppa, vi kan sitta och titta på tv, läsa böcker, göra ingenting, men vi villa undvika väntetider när vi reser och vi tycker i allmänhet att det är ”förlorad tid”. Eftersom jag reser så ofta, intalar jag mig att väntetider är tid som jag kan utnyttja som ”gratis tid”. Är planet försenat, hinner jag läsa ut min bok, jag hinner blogga, jag kan ringa någon som jag borde ha ringt för länge sedan eller inte varför prata med de andra som också sitter och väntar?

Annons

Loungen på Schiphols flygplats ren och serverade god mat. Vi passade på att gå igenom våra presentationer för UNEP i Cambridge. Min man, professorn är ett expert på kartor och håller på ett stort projekt inom vår stiftelse i samarbete med andra välgörenhetsorganisationer.

Det är alltid spännande att resa till ställen man inte har varit förut och med hjälp av rätt app på mobilen, beställde jag biljetter till  både tunnbanan och tågrutterna. Efter drygt 9 timmar och många byten, kom vi fram till stationen i Cambridge i ett överfullt tåg medan regnet öste ner. Det blev nästan slagsmål om taxibilar. Det behövs inte särskilt mycket för att folk ska bli osams.

Yes, framme på hotell Felix klockan 21.25 och restaurangen är fortfarande öppen. Hurra! I morgon blir en spännande dag.

Dela på:

Annons

Laddar