Annons

STUREGALLERIAN DAISY GRACE

Idag besökte Margaux och jag Sturegallerian och medan Margaux fick håret fixat, promenerade jag runt minst 10 varv i Sturegallerian med lillen i vagnen, tills jag hittade en mormorsbänk. Där satt en annan mormor med likadan barnvagn, vi började omedelbart prata så mycket så att jag faktiskt tappade bort tiden och blev uppringd av Margaux att jag var 10 minuter sen för min tvätt och fön tid hos Daisy Grace. Ooops!

Annons

Today Margaux and I visited Sturegallerian and while Margaux went to the hairdressser, I walk at least 10 times around the whole shopping centre with the little one, until I found a granny bench. A granny was sitting there already with her granchild, we immediately started talking, talking so much that I lost track of time and was called by Margaux to be reminded that I now was ten minutes late for my hair appointment at Daisy Grace. Ooops

Dela på:

Annons

Laddar