Annons

SUR SL CHAUFFÖR IDAG

Som lovat blev det en tidig promenad i morse i solen. Tyvärr fungerade inte stegräknaren eftersom den låg i barnvagnen. Så har jag lärt mig något nytt igen.

As promised we had an early walk this morning in the sun.

Annons

The stepcounter did not work as I had put it in the pram. You always learn something new.

Riktigt skönt hade vi två det under nästan två timmar.

We really had good time the two of us during almost two hours.

Så kunde två lite utvilade föräldrar åka tillbaka in till stan igen. Här väntar vi på bussen, som redan står vid hållplatsen. Jag hade tittat fel i tabellen och bussen hade endast rast vid Björkviks Brygga, Så de fick inte åka med, det kan jag väl köpa. MEN…..Tyvärr var busschauffören på väldigt dåligt humör och bara snabbt informerade oss att han inte tog med några passagerare från denna hållplats, att han inte hade någon om när nästa buss skulle gå och trodde inte vi skulle hinna med hans buss som skulle till Idalen först och sedan till en  hållplats 640meter bort. Men vi tänkte att vi försöker i alla fall, så jag sprang i förväg (Margaux får ju inte springa ännu). Jag hann, men bara för att höra chauffören informera mig att han redan hade fullt med barnvagnar i bussen från Idalen. Lyckligtvis fanns det trevliga föräldrar med vagnar på bussen, som glatt gjorde plats för lille Arnold. Varför har man ett jobb som man inte trivs med? Och varför förstår man inte att om man åtminstone kan visa lite vänlighet då blir livet som mycket bättre. Ett litet leende och lite hjälpsamhet…….. bara…..


Two happy parents on their way home back to the city. Some problems with a grumpy bus driver, but it was sorted out, Way can people not try to be nicer to each other? Just a smile and some kindness……

KOM IGEN SL!! Så här får det inte vara, dags för att anordna några charmkurser kanske??? 14.16 från Björnö Sandarna idag. Man kan i alla fall vara vänlig.

Get your act together SL! Maybe you should send your driver to a charm course. Bus 14.16 from Björnö Sandarna today.

Dela på:

Annons

Laddar