Annons

THE BEAUTY OF NATURE

Bilder från vår båttur i helgen i den finska skärgården. Hur vackert kan det bli? Den här bilden påminner om ett foto som jag tog på vår resa i Zimbabwe i november i fjol. Jag tog en bild på naturen och såg efteråt att det jag hade fångat ett lejon med kameran (och snabbt hoppade vi in jeepen, haha). De här gången fångade jag tydligen en mygga.

Annons

Some photos from our boat trip in the Finnish archipelago. How beautiful! This photo reminds me of a photo I took during a trip to Zimbabwe last November. I took a picture of the landscape and discovered a lion when I looked at the result on the camera (we jumped into the jeep again, haha) This time I caught a mosquito with my camera.

Jag har en förkärlek till symmetri, så att det här är en sann favorit!

I just love symmetry, so this is obviously one of my favourites!

Naturens fantastiska mönster, några gamla och några nya.

Amazing patterns of nature, some old and some young.

patterns of nature.

Godnatt på er och kram från mig!

Good night and hugs from me!

Dela på:

Annons

Laddar