Annons

THE TWO BABIES ARE BORN

Nu har det hänt med en exakt en veckas mellanrum, både min man och jag fått var sitt litet barnbarn, en pojke i Stockholm och Willem en pojke i Kapstaden. Helt underbart! Bra gjort tjejer och jag kan redan se killarna leka tillsammans hos oss på stranden.

Annons

It has happened now within a week, both my husband and I each got our little grandsons, me in Stockholm and Willem in Cape Town. So wonderful! Well done girls and I can already see the boys playing together on the beach.

DUBBEL LYCKA! Willem stannade kvar nere i Sydafrika och väntade på sonson, medan jag tragglade allt jag kunde mig upp till Stockholm förra veckan för att träffa mitt lilla barnbarn. BF 7/5 föddes 27/4 och BF 9/5 föddes 4/5. Bonusfamiljer

DOUBLE HAPPINESS! Willem stayed in South Africa waiting for his grandson, while I struggled my way up to Stockholm as fast as I could last week, to meet my little grandson. Born on the 27 of April and on the 4 of May. Bonus families!

Dela på:

Annons

Laddar