Annons

Tolkjobb i Finland

Fick tyvärr med mig en magsjuka från Marocko och jag var tydligen inte den ende. Trodde att jag skulle klara mig eftersom jag inte hade ätit kyckling, som de flesta trodde var boven i dramat. Det är hemskt att flyga när man känner sig så svag och jag vågade ju heller inte äta någonting. Men hur som helst skulle jag jobba i Lahti så jag flög from Amsterdam till Helsingfors och sedan vidare till Lahti.

Annons

Sadly I got a tommy flue with me home from Morocco and I was not the only one. I thought I would be fine as I hadn’t eaten any chicken, which we thought was the cause. It is really awful to fly when you feel weak and don’t dare to eat anyhting. But I had a job assignment so I flew from Amsterdam to Helsinki and then on by bus to Lahti.

Godis på frukostbordet? Kul idé kanske, men det kändes inte som min grej idag.

Annons

Sweets on the breakfast table? Fun idea maybe, but it didn’t feel like my thing today.

Två dagars jobb i kabinen för en ny kund, alltid kul. Kände mig inte helt på topp men det gick ok.

Two days work for a new client, always fun. Although I didn’t feel 100%.

På kvällen igår blev det whiskey provning i Lahti hos Teerenpeli. Kul gjort men jag var inte riktigt upplagd för det…

Annons

Last night we went to a whiskey tasting in Lahti at Teerenpeli. Great fun but I was not really up to it.

 

Min kollega Björn och jag går igenom säkerheten vid fabriksbesöket idag. En spegel med texten ovanför att man detta är personen som månar mest om din säkerhet…

My colleague Björn and me checking on the security during a visit to the factory today. A mirror with the text that the person in the mirror is person most concerned about your security…

Annons

Men nu sitter jag på flygplatsen och väntar på mitt plan till Paris och sedan vidare till Johannesburg sent ikväll, puhhh! Men skönt att känna sig frisk igen.

Now sitting at the airport in Helsinki waiting for my plane to Paris and on to Johannesburg late tonight. Great feeling ok again!

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar