Annons

Too young to fly?

Njuter av sista dagen i värmen in min fina tunna, inget ont anande att jag kanske inte kommer med flyget följande dag.

Enjoying he last day with lovely weather in my little tub, not knowing yet I may not make my flight the next day.

Annons

Medan brasan är i gång och mannen grillar, tänkte jag lite snabbt checka in för flighten med KLM till Amsterdam.

While the fire is on and the husband is making a bbq, I thought I’d quickly check in for my KLM flight to Amsterdam.

Men tydligen är jag för ung för att flyga ensam……. visserligen var jag på spabehandling igår, men ändå?? Detta är även en svår nöt att knäcka för KLM, men de sa att jag kunde ta mig till flygplatsen och visa upp mitt pass, så skulle det säkert lösa sig. Annars får jag väl hitta en vuxen som vill ta mig under sina vingar, haha!

Obiousvly I am too young to fly alone….. I did have a spa treatment yesterday, but still?? It seems this is even a problem for KLM to solve, although the assured me I could just go to airport and it will all be ok when I show my passport at the counter. Otherwise I will just have to find an adult who can accompany me, haha!

To be continued…..

Dela på:

Annons

Laddar