Annons

VARVA NER MED MÅLNING

Idag är det 13 dagar sedan jag  ska spendera en hel dag att vara på samma ställe. Det känns helt underbart att endast ha telefonmöten idag. Eftersom vi i huset här är i full förberedelse för midsommar, lovade jag att måla staketet. Jag älskar ju att måla och jag tycker att det är oerhört avkopplande, men jag gör det på eget lite slarviga sätt, inte massa slöseri med maskeringstejp och plast.

Today is has been 13 days since I spent a whole day at the same place. It feels wonderful to only have telephone meetings today. Because we are all preparing the house for Midsummer, I promised to paint the fence. As you all know I just love painting and find it amazingly relaxing, but I do it my on kind of quick way, no unnessecary masking tape and plastic.

Tur att man fick lite hjälp i alla fall, förutom att Pelé the pug nu är lite prickig.

Annons

Lucky to get some help, except that Pelé the pug now has some light yellow spots.

Ok då …. Lite papper under under burken. Jag gillar färgen påminner mig om en god vaniljsås, det blir finfint till midsommar och jag hann precis klart tills det var dags att tolka lite per telefon.

Ok…. A piece of paper under the bucket. I love the colour, it reminds me of a nice vanilla sauce, it will be all great for midsummer and I got just ready in time to do some interpretation on the phone.

Puss & Kram från landet.

Dela på:

Annons

Laddar