Annons

Vegetarisk söndagsmiddag

Idag hade jag ett riktigt sug efter en hemlagad vegetarisk middag. Så jag gick all-in. Gjorde cashewburgare med grönkål, persilja och vitlök.

Today I had this urge for a homemade vegetarian dinner, I went all-in! Made cashew burgers, with kale, parsley and garlic.

Annons

Tyvärr hittade jag inte rött ris härnere, så det fick bli vildris med linser, blandad med ugnsbakad blomkål, morötter och svamp, samt rostade pekannötter. Tyvärr tog olivoljan slut så det blev ingen dressing, jag hade planerat en grapefruit/basilika dressing. Det fick bli majonnäs med lite kryddor istället. Det är svårt när man har varit borta så länge att ha koll på vad som finns i skafferiet.

Annons

 I couldn’t find red rice in the shops today, found wild rice with lentils instead, that I mixed with roasted cauliflower, carrots, mushrooms and pecan nuts. Unfortunately I ran out of olive oil and I couldn’t make the dressing I had planned with grapefruit and basil. Made a sauce with mayonnaise and spices instead. It is not so easy to cook in a kitchen I haven’t been in for a long time.

Hur härligt ser inte det här ut, lite höstfärger fast det är vår här! Jag älskar att handla vackra färger.

Ha en skön söndagskväll <3

Doesn’t this look wonderful, autumn colours although it is spring here! I love shopping nice colours.

Have a lovey Sunday evening <3

 

Dela på:

Annons

Laddar