Annons

What makes me tired?

Hur konstigt är det att när man har rest och jobbat intensivt en längre period att man inte kan koppla av? Just nu befinner jag mig på den bästa platsen kan man vara med den bästa människan man kan vara med, men allt jag tänker på är sånt som jag måste hinna med de närmaste dagarna, vilket resulterar i att jag blir stressad och att allt bara blir mer komplicerad + att jag blir en ganska så otrevlig person…

Annons

How strange that when you come back after a intensive period of work and travels that it is so very hard to relax? I am in the best spot in the world with the best person I can ever be with, but all that is on my mind is everything I still have to do during the coming days, which results in feeling stressed and makes everything more complicated + it makes me a rather unpleasant person…

Annons

Jag vaknade mitt i natten och började fundera på tusen saker och sen är det kört med sömnen förstås. Idag ska jag försöka att beta av allt som ska vara klart innan vi lämnar Stilbaai på fredag. Som min pappa alltid sa när jag var ung: ”Det är inte det som du har gjort som gör att du känner dig trött, det enda som man blir trött och stressad av, är det du inte har gjort ännu!”.  Ska börja med en timmes promenad och sedan ta en sak i taget…..

I woke up in the middle of the night and began to think about a thousand things and then it is almost impossible to fall asleep again. Today I will try to do most of the things that have to be done before we leave Stilbaai on Friday. As my dad always said to me: ” It is not the things that you have done, that makes you tired, the only thing that makes you tired and worried, are the things you haven’t done yet!”. So I will start with an hour’s walk and then handle one thing at the time….

Annons

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar