Annons

WORKING IN GERMANY

IMG_0138Eftersom min MacAir dog igår, har jag nu lånat en dator som inte har ett svenskt tangent bord (försöker undvika dem tre sista i svenska alfabetet idag)

…2 dagars tolkning utanför Stuttgart. Jag verkligen alskar mitt jobb och mina kollegor.

Annons

Den har kunden har jag jobbat for i 12 ar och dem tar extremt bra hand om oss alltid.

2 days of interpreting outside Stuttgart. I really love my job and my colleagues. Have been working for this client for 12 years and they always treat us the best.IMG_0168 En hel del knapper att halla reda, inte min starkaste sida, men vi sitter alltid 2 och 2  per sprak, litar pa kollegan haha

A few buttons to control, not my strongest side, but we work 2 and 2 together per language, so I rely on my colleague, hahaIMG_0153alltid god mat, men nar man sitter hela dagarna…

always good food, but when you actually sit down the whole day…IMG_0140…fick nog bli en av dessa  ..but had one these anywayIMG_0176-3Och snabbt tillbaka igen men planet var försenat i mer an en timme.

Then fast back again, but my plane was delayed for over an hour.

THANK YOU ALL

Dela på:

Annons

Laddar