Annons

YOUTUBE MED MARGAUX

Precis innan jag skulle till Arlanda frågade Margaux om jag ville vara med vid inspelningen av en youtube film. Det verkade ju kul att titta på när jag kände mig febrig och förkyld. Inte fattade jag att jag faktiskt skulle vara med också. Men kul hade vi (som alltid).. <3

Ta en titt på hennes youtube kanal och prenumerera: YOUTUBE MARGAUX DIETZ     Mycket nöje och skratt!

Just before I was leaving for Arlanda airport, Margaux asked me if I wanted to be present when she was making a youtube film. Seemed fun I thought, specially as I was feeling miserable and having the flue. I did not understand that I actually was supposed to participate as well. But we did had fun (as always….) <3

Annons

Have a look at her youtube channel and suscribe: YOUTUBE MARGAUX DIETZ  Lots of fun and laughter!

Dela på:

Annons

Laddar